Barbaros İlkokulu

Vizyon: İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesinde nüfuz ettiren, aynı zaman da sevgi ve hoşgörü ile herkesle diyaloga açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen bireyler yetiştirmek. Çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmak kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde eğitim gören herkesi Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmek.

Başarılar: 2013 Bahşili Kızılırmak Mendil Kapmaca Turnuvası Birinciliği 2018 İstiklal Marşı Okuma Yarışmasında İlçe Birinciliği,İl İkinciliği 2018 Şehitler Günü ile ilgili Resim Yarışmasında İlçe İkinciliği

Isınma: DOĞAL GAZ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bahsilibarbarosilkogretim.meb.k12.tr

Adres - HÜSEYİN ONBAŞI MAH. FATİH SULTAN MEHMET CADDESİ No 75 BAHŞİLİ/KIRIKKALE

Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - İLÇE MERKEZİ

Adres - HÜSEYİN ONBAŞI MAH. FATİH SULTAN MEHMET CADDESİ No 75 BAHŞİLİ/KIRIKKALE

Ulaşım TOPLU TAŞIMA

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 7 KM.